Hva er egentlig et smarthjem? | DittSmartHjem

Smarthjem er en enklere måte å bruke elektronikken du bruker i hverdagen som lys, klima og sikkerhet. Du kan enkelt benytte stemmen eller at det satt opp automatisert etter din hverdag. Smart produktene kan fungere sammen i oppsatte scener dette kan være alt fra fest, filmkveld og kveldscene du lager selv i ditt system. Når en scene aktiveres, samspiller de oppsatte produktene. For eksempel; du har laget en kveldscene hvor utebelysningen skrur seg på, lysene i boligen blir dimmet og gjort om til et varmt lys for å endre atmosfæren. Dette er bare et av uendelige eksempler disse smarthjem-funksjonene kan gi deg.

 

Nye og flere funksjoner 

Et overvåkningskamera er ikke lenger bare det, nå for du varsling direkte på telefonen dersom den oppdager bevegelse eller en person. De kan også være utstyrt med høylytte alarmer og to-veis kommunikasjon som er vesentlig med på å forebygge innbrudd. Ytterligere funksjoner på kameraene er nattsyn, sensorbelysning, skylagring og livestream kameratilgang. Dette er bare et av mange eksempler på hvordan smart teknologien har tatt tak i de mest vanlige produktene som benyttes i en bolig i dag og tatt det til det neste nivået.

 

Alt i ett

Nesten hvert eneste smart produkt har sin egen app og kan styres gjennom den. For å gjøre det enklere for deg, kan du benytte deg av en hub som samler alle de kompatible enhetene dine på et sted. Herifra kan du lage egne scener og automatisere boligen din ytterligere.

 

Uendelig med muligheter

Eneste begrensninger som er når det kommer til smarthjem er fantasien din. Automatisering av boligen har uendelig med muligheter for å gjøre din hverdag bedre og mer effektiv. Alle produktene har ekstern styring så hvis du har glemt å skru av lysene i boligen, kan du gjøre styre det fra hvor som helst. Enhetene kan skru seg av automatisk som gjør at ditt strømforbruk reduseres, samt at enhetene bruker kun strøm når de er i bruk. Gi slipp på manuell kontroll som å skru av lysene på bryter eller justere temperaturen. Smarthjem gjør din hverdag mer effektiv. Smarthjem er framtiden, så gjør boligen en del av den.