Kom i gang med ditt eget smarthjem | DittSmartHjem

Mange elektroniske artikler du har i hjemmet ditt er tilgjengelig som smarthjem-produkter. Med dette kan du automatisere hjemmet ditt, som gjør at du får en mer effektiv hverdag og et mindre ressursforbruk. Smart produkter har en rekke interessante funksjoner og egenskaper. Dette er en helt ny verden å utforske.

 

Start i det små

Det aller letteste er å starte med få produkter, da kan du ha hovedfokus på det og bli kjent med kjernefunksjonene til smart produktene. Dette er ikke avansert og det krever ikke noe mer enn at du har produktene, nettverk og kan operere en smarttelefon. For å gjøre dette enklere kan du anskaffe en hub som du kan koble alle smarthjem produktene dine til et styresystem. Der kan du administrere alle produktene enkelt. Her anbefales det å starte med smarthjem kategori for å så gradvis utvidet systemet i hjemmet. Finn den riktige huben ved å lese våre egne artikler om hvilken hub som passer deg. Det er verdt å legge merke til at dersom det er større prosjekter (oppussing/nye boliger) at det kan være lønnsomt å velge total pakker fra starten av.

 

Enkleste produktkategorien

Smart belysning er svært enkelt å begynne med. Eksempler på dette er smartpærer, hagebelysning og lysstriper. Begynnelsen på dette kan være så enkelt som å bytte en lys pære med en smart pære. Med et slikt produkt kan du lære å lage tidsplaner for når lyset skal være på eller ikke. Samt teste funksjonene som varmt/kalt hvitlys eller endring av farge.

 

Benytt deg av kjøpshjelpen

Dersom du er i tvil hvor du vil starte, kan du enkelt benytte deg av kjøpshjelpen på DittSmartHjems nettside. Her kan du enkelt krysse av hvilke produktkategorier du kunne tenkt deg, samt budsjett. Har du spørsmål om smarthjem så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail. Du kan trykke her, for å komme til kjøpshjelpen.

 

Mulighetene er uendelige

Smarthjem har ingen begrensninger, produktene er programmerbare og kan automatiseres etter din hverdag. Benytt deg av belysningene i rommet til å våkne opp med lydanlegget spillende, for å starte dagen på best mulig måte. Her er det uendelig med løsninger og automatisering i ditt hjem.